Kaszotto z grzybami i parmezanem

Kaszotto z grzybami i parmezanem

Kaszotto z grzybami i parmezanem

Kaszotto z grzybami i parmezanem. Do jego wykonania możesz użyć dowolnych grzybów. Najlepiej smakuje oczywiście z tymi leśnymi, ale my proponujemy wersję nieco bardziej ekonomiczną – z podgrzybkami i dużą ilością pysznych pieczarek. To sycące danie sprawdzi się zarówno na obiad, jak i kolację. A kaszę w takim wydaniu pokochają nawet dzieci. Składniki: 200 g kaszy gryczanej niepalonej lub pęczak 500 g pieczarek kilka dużych podgrzybków (lub większych pieczarek) średnia cebula 2 ząbki czosnku 1 litr do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.