Jajka faszerowane na 2 sposoby to propozycja na pyszną przystawkę nie tylko na świąteczny stół, ale również na spotkanie i przyjęcie rodzinne. Tą przystawkę możemy przygotować w kilka chwil. Do jajek faszerowaną nie potrzebujemy wymyślnych składników, wystarczą te podstawowe. Pokażę Wam jak przygotować jajka faszerowane fetą i suszonymi pomidorami, a także szynką i żółtym serem. Jajka faszerowane fetą i suszonymi pomidorami Składniki 5 jajek 100g fety 8 suszonych pomidorów szczypta pieprzu Przepis Jajka gotujem... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...