Przepis na : kolacja
Bruschetta z pomidorami i natką pietruszki to delikatna modyfikacja oryginału. W tym przepisie zamiast klasycznej bazylii wykorzystamy odrobinę natki pietruszki. Natka pietruszki zniweluje, dla niektórych nieprzyjemny zapach czosnku, a dodatkowo nada charakteru dla tego dania. Moim zdaniem najlepiej ta przystawka smakuje zrobiona i podana na bagietce, ale możecie wykorzystać dowolne pieczywo jakie macie. Mogą to być kromki białego chleba. Ale uważajcie moim zdaniem, mimo że nie przepadacie trzeba użyć tutaj... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...