Przepis na : obiad
Ostatnio pokusiłam się i przygotowałam, pieczeń mięsną z dodatkiem soczewicy. Bez wahania pokuszę się jeszcze nie jeden raz na takie połączenie, które okazało się świetną kompozycją. Pieczeń przygotowuje się szybko i bez większego nakładu pracy, bo po wymieszaniu składników umieszczamy ją w formie, która wędruje do nagrzanego piekarnika. Pieczeń polecam na obiad oraz jako dodatek do pieczywa. Pieczeń z soczewicą Składniki : 400-500 g łopatki 100 g soczewicy czerwonej 1 mała papryka czerwona 1 mała cebula... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...