Pasztet drobiowy

Pasztet drobiowy

Pasztet drobiowy

Do Wielkanocy jest jeszcze trochę czasu, ale powoli zaczynam już szukać pomysłów na świąteczne potrawy. Dzisiaj zaprezentuję Wam mój pasztet drobiowy. Wyszedł kremowy, delikatny i pachnący - świetna propozycja na Wielkanocny stół. Składniki: 3 ćwiartki z kurczaka 500 g wątróbki drobiowej 3 pokrojone w kostkę cebule 2 obrane i pokrojone na kawałki pietruszki 4 obrane i pokrojone na kawałki marchewki 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę 3 jajka 2 namoczone w wodzie bułki pełnoziarni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny Pamiętnik

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Pani M.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, marchewka, pietruszka, susz, wielkanoc, wątróbka drobiowa, świąteczne przepisy, cebula, pieczenie, grzyby, jajko, mięso, czosnek, drobiowe, bułki, kurczak, ćwiartka z kurczaka, kanapka, kanapki, kremowa, zupa, kurczak z czosnkiem, pasztet z wątróbki drobiowej, potrawy z kurczaka, mięsa pieczone, zupa grzybowa, kurczak pieczony

Inne przepisy z Kulinarny Pamiętnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.