Polędwiczki i baldachy czarnego bzu w cieście i sosem mango.

Polędwiczki i baldachy czarnego bzu w cieście i sosem mango.

Polędwiczki i baldachy czarnego bzu w cieście i sosem mango.

Tenderloin and elderflower umbels. Składniki. 1 polędwiczka wieprzowa 4 baldachy bzu czarnego sól, pieprz Ciasto. 1/2 szklanki mąki 1/2 szklanki mleka 1 jajko sól olej do smażenia Sos z mango. 1 mango 100ml śmietany kremówki 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz Wykonanie. Polędwiczkę pokroić w plastry 1-1,5 cm i lekko rozpłaszczyć, posypać solą i pieprzem. Składniki ciasta zmiksować. Śmietanę ubić, dodać sok z cytryny, pokrojone mango i zmiksować. Lekko posolić i mocno do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.