Kanapka prosto z pieca

Kanapka prosto z pieca

Kanapka prosto z pieca

Sandwich with ovenSkładniki.Ciasto jak na cienką pizzę.2 szklanki mąki pszennej5 dag drożdży0,5 szklanki mleka1 łyżka oliwki1 jajko0,5 łyżeczki cukru0,5 łyżeczki soliNadzienie.2 łyżki keczupu20 dag szynki konserwowej w plastrach10 dag sera mozzarella1 łyżka natki pietruszki1 łyżka czarnuszki do posypaniaWykonanie.Drożdże rozpuścić w mleku i dodać do pozostałych składników. Zagnieść ciasto, odstawić na 20 minut.Rozwałkować w prostokąt, posmarować keczupem, rozłożyć plastry szynki, posypać równomiernie serem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.