Bardzo szybka i smaczna przekąska papryka faszerowana jajkiem. Paprykę faszerowaną jajkiem jest łatwa do przygotowania robi się szybko jest zdrowa/ Nadzienie możemy modyfikować według własnego smaku.Papryka faszerowana jajkiem na twardo Składniki 2 papryki 3 jajka 6 rzodkiewek Kilka gałązek szczypiorku Szynka parmeńska Sos czosnkowy Jogurt naturalny Sol, pieprz do smaku
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...