Zupa pikantno-kwaśna

Zupa pikantno-kwaśna

Zupa pikantno-kwaśna

 Dziś za oknem wietrznie, zimno, nieprzyjemnie. Nie da się ukryć, że grudzień coraz bliżej... Dlatego dziś jest doskonały dzień na wypróbowanie gęste, sycącej i rozgrzewającej zupy pikantno-kwaśnej. Właściwie to takie danie jednogarnkowe, w zupełności wystarczy nam za cały obiad.Zupa pikantno-kwaśnaProporcje dla 4-5 osóbCzas przygotowania: 40 minutSkładniki:1,5 litra bulionu (u mnie przygotowany na bazie domowej warzywnej pasty bulionowej)  lub wody1 duża pierś z kurczaka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, marchewka, sos sojowy, sosy, pieczarki, cebula, mięso, piersi, pierś, kurczak, gotowana marchewka, pasta, danie jednogarnkowe, obiad, pasty, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kuchnia chińska, kurczak z pieczarkami, pieczarki w sosie, pasta kurczak, pasta z kurczaka, sos do jajek, sos do kurczaka, dania chińskie, zupa warzywna, gotowany kurczak, pieczarki do obiadu, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję