Udzce z kurczaka w dymnym sosie
Udzce z kurczaka w dymnym sosie
Przepis na : obiad
Dziś zapraszam Was na kurczaka w troszkę innym wydaniu niż zwykle. Mianowicie będzie to podwędzany kurczak, ale bez potrzeby posiadania wędzarni. Fajne, prawda ? A wszystko to za sprawą naturalnego dymu wędzarniczego w płynie. Bez konserwantów, bez chemii, bez dodatków "E" w roli głównej, ponieważ został on produkowany w kontrolowanym procesie pyrolizy, czyli suchej destylacji. Następnie został skondensowany w płynnej postaci. W składnikach znajdziecie tylko wodę i aroma... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, mięso, papryka, marynaty, kiełbasa, sosy, obiad, sos do kurczaka, mięsa pieczone, kurczak w marynacie, kurczak wędzony , potrawy z kurczaka, kurczak z papryką , kurczak pieczony, bez pieczenia
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję