Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco
Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco
Dziś zapraszam Was na relację ze smakowitych warsztatów z orzechami, sosami Kikkoman i Tabasco w roli głównej, które odbyły się niedawno w warszawskiej restauracji Trzy kolory. Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco 10 grudnia w warszawskiej restauracji Trzy kolory, na zaproszenie Kikkoman i Tabasco miałam przyjemność uczestniczyć warsztatach kulinarnych pod hasłem Smaczny orzech do zgryzienia. Tematem przewodnim były orzechy i nasiona, a ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
orzechy, przepisy na święta, mak, ryby, jabłka, świąteczne, świąteczne przepisy, gruszka, grzyby, kokosowe, ciekawe przepisy, ryba, ryby smażone, por , boże narodzenie, imbir, ciasto naleśnikowe, kasza, wafelki, zupa, śledź, sosy, ciasto, śledzie z grzybami, ciasto kokosowe, ciasto z makiem, ryby na święta, ryba w ciescie, pyszne ciasto, sos z grzybów
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz