Restauracja Bez Tytułu - wykwintna kuchnia w Warszawie

Restauracja Bez Tytułu - wykwintna kuchnia w Warszawie

Restauracja Bez Tytułu - wykwintna kuchnia w Warszawie

Moja ostatnia wizyta w warszawskiej restauracji  Bez tytułu była wybitna pod każdym względem! Od momentu przekroczenia progu tego lokalu przenosimy się w inny świat. Klimatyczny i przytulny wystrój - te dywany na podłodze 😍 - pozwala się czuć nam tutaj komfortowo, a bardzo profesjonalna obsługa podkreśla, to, że jesteśmy tu bardzo mile widziani. Wizyta w Bez tytułu jest też istną ucztą dla naszego podniebienia. Francuski szef kuchni Erwan Debono czyni cuda na talerzu. Jego dania są idealnie skomponowane... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, deser, kopytka, desery, sosy, ciasto, sałatka, sałatki, szparagi, zupa, pieczarki, koktajle, kapustą, czerwona fasola, brukselka, ravioli, pieczywo, mus, zupa krem, pieczarki w cieście, sałatka warzywna, salatki warzywne, ciasto z kremem, ciasta z kremami, krem z pieczarek, czerwona kapusta, ciasto na niedziele, ciasto francuskie, ciasto francuskie

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.