Restauracja Bez Tytułu - wykwintna kuchnia w Warszawie
Restauracja Bez Tytułu - wykwintna kuchnia w Warszawie
Moja ostatnia wizyta w warszawskiej restauracji Bez tytułu była wybitna pod każdym względem! Od momentu przekroczenia progu tego lokalu przenosimy się w inny świat. Klimatyczny i przytulny wystrój - te dywany na podłodze 😍 - pozwala się czuć nam tutaj komfortowo, a bardzo profesjonalna obsługa podkreśla, to, że jesteśmy tu bardzo mile widziani. Wizyta w Bez tytułu jest też istną ucztą dla naszego podniebienia. Francuski szef kuchni Erwan Debono czyni cuda na talerzu. Jego dania są idealnie skomponowane... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sernik, deser, kopytka, desery, sosy, ciasto, sałatka, sałatki, szparagi, zupa, pieczarki, koktajle, kapustą, czerwona fasola, brukselka, ravioli, pieczywo, mus, zupa krem, pieczarki w cieście, sałatka warzywna, salatki warzywne, ciasto z kremem, ciasta z kremami, krem z pieczarek, czerwona kapusta, ciasto na niedziele, ciasto francuskie, ciasto francuskie
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz