Krupnik

Krupnik

Krupnik

Krupnik, klasyk pośród polskich zup. Jak dla mnie to typowa jesienna zupa. Najlepsza następnego dnia, gdy wszystkie smaki się przegryzą.Pamiętajcie, że gdy zupa wystygnie, to następnego dnia może się okazać, że przysłowiowa łycha w niej stoi :-). Wtedy należy ją nieco rozcieńczyć wodą, lub tak jak moja młodsza córka, zjeść taka gęstą. Wtedy jedno jest pewne, drugie danie macie już z głowy.KrupnikProporcje dla 6 osóbCzas przygotowania: 60 minutSkładniki:1500 ml bulionu (u mnie przygotowany na bazie d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.