Gołąbki z rzymskiego garnka
Gołąbki z rzymskiego garnka
Do tej pory gołąbki robiłam w zwykłym żaroodpornym naczyniu, ale od kiedy stałam się szczęśliwą posiadaczką rzymskiego garnka postanowiłam go przetestować przy gołabkach. Zdał egzamon na 6-tkę ! Zaletą garnka jest to, że nie ma potrzeby podlewania potaw wodą.Gołąbki z rzymskiego garnka
Składniki na gołąbki:
1 kapusta o wadze ok. 1,5 kg
750 g mieonego mięsa z indyka
100 g suchego ryżu
1 cebula
sól i pieprz
Składniki na sos:
1 kartonik 500 ml przecieru pomidorowego
1 mały kubek śmietany 18%
ko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, pieczenie, mięso, sosy, ryż, koperek, zupa pomidorowa, cebula, kapustą, mielone, por , indyk, dania mięsne, mięso mielone, sos pomidorowy, sos do ryżu, sosy do indyka, mięsa pieczone, sos mięsny, sos do mielonego , pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję