Gołąbki z rzymskiego garnka

Gołąbki z rzymskiego garnka

Gołąbki z rzymskiego garnka

Do tej pory gołąbki robiłam w zwykłym żaroodpornym naczyniu, ale od kiedy stałam się szczęśliwą posiadaczką rzymskiego garnka postanowiłam go przetestować przy gołabkach. Zdał egzamon na 6-tkę ! Zaletą garnka jest to, że nie ma potrzeby podlewania potaw wodą.Gołąbki  z rzymskiego garnka Składniki na gołąbki: 1 kapusta o wadze ok. 1,5 kg 750 g mieonego mięsa z indyka 100 g suchego ryżu 1 cebula sól i pieprz Składniki na sos: 1 kartonik 500 ml  przecieru pomidorowego 1 mały kubek śmietany 18% ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, pieczenie, mięso, sosy, ryż, koperek, zupa pomidorowa, cebula, kapustą, mielone, por , indyk, dania mięsne, mięso mielone, sos pomidorowy, sos do ryżu, sosy do indyka, mięsa pieczone, sos mięsny, sos do mielonego , pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.