Nie ma nic przyjemniejszego jak przyrządzanie potrawy na świeżym powietrzu 😊 Blask ogniska, ciepło od niego bijące wprowadza w błogi nastrój, wycisza i relaksuje. Późną jesienią zdarzają się słoneczne dni, które można wykorzystać na przygotowanie takiej potrawy. I taki dzień jak dziś właśnie wykorzystałam. Było pysznie, polecam 😚 Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...