Wiosenna ryba panierowana z sosem chrzanowym i rzodkiewką

Wiosenna ryba panierowana z sosem chrzanowym i rzodkiewką

Wiosenna ryba panierowana z sosem chrzanowym i rzodkiewką

Przepis na : obiad

Wiosenna ryba panierowana z sosem chrzanowym i rzodkiewką – to pomysł na pyszny obiad, nie tylko na piątek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ostatnio wyjechaliśmy na weekend do znajomych i przy okazji wpadliśmy na kolację do North Fish, gdzie mieliśmy okazję zjeść nowość w menu, czyli wiosennego mintaja – i to właśnie on stał się inspiracja do tego przepisu. My zamiast mintaja wykorzystaliśmy do przygotowania tego dania mirunę, ale świetnie będzie także tutaj pasować morszczuk lu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.