Szparagi z szynką szwarcwaldzką / parmeńską

Szparagi z szynką szwarcwaldzką / parmeńską

Szparagi z szynką szwarcwaldzką / parmeńską

Proste, a smaczne ;-) Szparagi te polecam podawać z sosem holenderskim (przepis na sos holenderski ). Więcej zaś o szparagach możecie poczytać tutaj: Szparagi – przepisy. Jak obierać, gotować? Składniki Szparagi ja użyłam białych Szynka szwarcwaldzka lub parmeńska Oliwa z oliwek Sól do smaku Wykonanie: Szparagi obrać, pozbawić końcówek, związać sznurkiem. Więcej informacji o szparagach […] The post Szparagi z szynką szwarcwaldzką / parmeńską appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 20 maja 2013 14:24:12

smacznie wyglądają:)

Katarzyna Mujta, 20 maja 2013 14:47:34

Szparagi w każdej postaci <3

kudels, 20 maja 2013 18:33:12

dawno nie jadłam, a szparagi bardzo lubię:)

Karmel, 21 maja 2013 07:35:38

pięknie podane:)

Antenka, 21 maja 2013 12:20:21

będę musiała takie sobie zrobić, bo uwielbiam:)