Post Surówka z białej kapusty, kukurydzy, marchwi i pora pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...bardzo lubię takie surówki :) są szczególnie popularne nad Polskim morzem do rybki :) nie jadłam wieki!
Teraz to mi przypomniałaś o panierowanym dorszu z taką surówką ;) A ja dorsza w chwili obecnej nie mam pod ręką :( ;p