Nazywam ją szybką i prostą `czerwoną sałatką` ;-) Składniki Papryka czerwona 1 papryka Pomidor 3 sztuki Biała cebula pół Pieprz do smaku Sól do smaku Cukier pół łyżeczki Oliwa z oliwek Paprykę pokroić w cienkie paseczki, a pomidory w ósemki. Cebulę pokroić w drobne piórka. Wrzucić wszystko do jednej miski. Dodać pół łyżeczki cukru, szczyptę […] The post Sałatka z pomidora, papryki i czerwonej cebuli appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...