
Składniki Jajko 5 jajek Kiszony ogórek 1 ogórek Sól do smaku Pieprz do smaku Ser żółty 80-100g Majonez 2 łyżeczki Musztarda 1 łyżeczka Kiełki brokuła do ozdoby Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupki. Pokroić w drobną kosteczkę lub zmiksować w blenderze na gładką masę). Ogórek pokroić w kostkę. Jajka wrzucić do miseczki, dodać majonez, […] The post Pasta jajeczna z serem appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...