Przepis na : obiad
Póki sezon na młodą kapustę trwa, to warto poeksperymentować z nowymi daniami z jej udziałem. Tym razem Wam dla Was propozycję na młodą kapustę na chrupiąco, czyli danie pt. Młoda kapusta panierowana :) Pychotka! Sprawdźcie koniecznie :) Panierowana The post Młoda kapusta panierowana appeared first on KulinarnePrzeboje.pl .
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...