Przepis na : obiad
Łosoś w migdałach to dość szybka i pyszna propozycja na soczystego łososia z chrupiącą pierzynką. Gorąco polecam. ` Łosoś w migdałach – Składniki: 500 g filetu z łososia 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki gęstej kwaśnej śmietany 18% 1 duża garść m The post Łosoś w migdałach appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...