Jajka w sosie tatarskim

Jajka w sosie tatarskim

Jajka w sosie tatarskim

Jajka w sosie tatarskim – to propozycja nie tylko na wielkanocne śniadanie, ale także np. na imprezową przekąskę. Idealnie ugotowane na twardo jajka w sosie o intensywnym smaku domowego sosu tatarskiego, to danie, które na pewno zasmakuje każdemu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jajka w sosie tatarskim – Składniki: Składniki na sos tatarski: 4 czubate łyżki majonezu (najlepiej o intensywnym smaku) – ok. 160 g 2 czubate łyżeczki tartego chrzanu (u mnie ze słoiczka) 2 czubate łyżec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, ogórki, śniadania, ogórki konserwowe, tarta, pieczarki, sylwester, grzyby, przekąska, przekąski, ogórki kiszone, wielkanoc, dipy, przekąski na sylwestra, pieczarki przekąska

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.