Ciasto z brzoskwiniami, kremem i galaretką

Ciasto z brzoskwiniami, kremem i galaretką

Ciasto z brzoskwiniami, kremem i galaretką

Post Ciasto z brzoskwiniami, kremem i galaretką pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

galaretka, ciasto, ciasto z brzoskwiniami, ciasta z kremami, ciasto z galaretka, krem, ciasto z kremem, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , ciastka kremówki, budyń, biszkopt, ciasto wiśniowe

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Gosia, 29 grudnia 2013 11:51:53

Szybkie i pyszne, idealne do niedzielnej kawki:)

Silver, 29 grudnia 2013 13:07:17

mniaaam;D ja właśnie zajadam się ciastem całkiem podobnym do Twojego – tyle że u mnie w roli głównej pomarańcze i galaretka pomarańczowa :)))

gin, 29 grudnia 2013 22:16:52

Cudnie wygląda, tak leciutko :)No i z galaretką :)

Kasia, 24 maja 2014 21:32:03

a do kremu nie trzeba dodawać masła? bo boje się że krem mi wyjdzie za rzadki i spłynie po cieście.Dzięki za podpowiedz

Kasieńka, 24 maja 2014 22:14:22

mam pytanie czy do kremu nie jest czasem potrzeba margaryna bo boje się ,że krem spłynie z ciasta

SłodkaBabeczka, 24 maja 2014 22:33:49

Hej :) Akurat ja chciałam, żeby krem był lekko płynny. Jeśli chcesz, by masa bydyniowa była gęsta, pomiń kremówkę, a zamiast tego dodaj do budyniu 100-150g masła (w zależności jak bardzo gęsty krem chcesz uzyskać). Ubij te budynie z masłem na puszysty krem. Pozdrawiam :)

Kasieńka, 24 maja 2014 22:40:11

a co się stanie gdy dodam masło do budyniu i kremówke

SłodkaBabeczka, 24 maja 2014 22:48:25

Nigdy nie próbowałam łączyć budyniu, kremówki i masła :)

Kasieńka, 24 maja 2014 23:16:20

to ja zostanę przy Pani wersji :-)