Ciasto chlebowe na pizzę – najlepszy przepis na pizzę!

Ciasto chlebowe na pizzę – najlepszy przepis na pizzę!

Ciasto chlebowe na pizzę – najlepszy przepis na pizzę!

Przepis na : obiad

Post Ciasto chlebowe na pizzę – najlepszy przepis na pizzę! pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
basinepichcenie, 11 października 2013 21:45:14

A ja ze swojej strony w temacie pizzy mogę powiedzieć jeszcze coś. Różnica ogromna w pizzy jest w przypadku użycia mąki typ 00 (specjalnej do pizzy). Prawdziwej, a nie jakiejś mieszanej. I druga rzecz, kamień do pizzy – super sprawa… mam, testuję, jestem zadowolona. No i teraz jeden można wygrać u mnie na blogu

Lenka Niki, 11 października 2013 22:07:03

Ja wciąż szukam idealnego ciasta do pizzy! Twój przepis oczywiście niezwłocznie wypróbuję :)

Agnieszka Kaplonska, 7 grudnia 2013 21:00:05

Zrobiłam, zjadłam. Wyśmienita, teraz taką będę robić, polecam. Mniam, mniam

Anonymous, 16 stycznia 2014 17:00:10

Ciasto REWELACJA !!!!!! Pychota,takiego przepisu szukalam,wielkie dzieki :)

Anonymous, 18 stycznia 2014 22:51:19

O piwie zapomniałeś !

Anonymous, 15 lutego 2014 11:00:27

Ciasto super! Zaczynam śledzić bloga!

Anonymous, 18 lutego 2014 11:32:33

a jeśli mam piekarnik elektryczny to jaka temperatura? :)

Słodka Babeczka, 18 lutego 2014 15:11:32

Taka sama ;) 230-240C.

Anonymous, 18 lutego 2014 23:28:39

składniki na tą pizze dają jakiej wielkosci mniej wiecej pizze ? chodzi mi jaką ma średnice :)

Słodka Babeczka, 19 lutego 2014 00:12:55

Takiej grubości ciasto, jak na załączonym zdjęciu, wystarczy na 2 pizze o średnicy 30cm ;)