
Ciasteczka ‚jajko sadzone’ – to super pomysł na Wielkanoc , ale i nie tylko ;-) Jako bazę użyłam maślane ciasteczka z rodzynkami , zaś za ‚białko jajka’ posłużył mi krem z serka i śmietany . Składniki Masło 100g Cukier 170g Jajko 1 jajko Rodzynki 200g Mąka 170g Proszek do pieczenia 1 łyżeczka Sól Serek śmietankowy […] The post Ciasteczka ‚jajka sadzone’ appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Ale ciekawe! Nie mogłem rozpracować z czego są zrobione! Świetna robota! :D
Bardzo fajnie wyglądają te ciastka:) Są idealne, żeby zrobić wrażenie na gościach :D
Świetny pomysł :D w pierwszej chwili zwątpiłam czy to ciastka czy jajka sadzone :p
Pozdrowionka :)