PASTERYZOWANA PAPRYKA PO CHORWACKU + FILMIK

PASTERYZOWANA PAPRYKA PO CHORWACKU + FILMIK

PASTERYZOWANA PAPRYKA PO CHORWACKU + FILMIK

Papryka po chorwacku to przysmak, który podaje się  jako dodatek do pieczonych mięs, wędlin, pieczywa lub można użyć jako farsz. Papryka tak przygotowana jest ostra i lekko słodkawa w smaku.  SKŁADNIKI :  12-15 dużych, czerwonych, mięsistych papryk musztarda 250 -300 g ( sarepska i delikatesowa )  150 ml oleju 1 łyżka miodu                                               ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.