Mięso z kurczaka można przygotować na wiele sposobów, dzisiaj przepis na udka kurczaka w ketchupie i panierce. Pyszne, bardzo aromatyczne i soczyste mięska są idealne na obiad dla całej rodziny, również na imprezy i większe spotkania. SKŁADNIKI : 5-7 udek z kurczaka 1 szklanka ostrego ketchupu 1 łyżka soli 1 łyżka pieprzu 1 łyżka słodkiej papryki 1/2 łyżeczka tymianku 1/2 łyżeczka oregano 1/2 łyżeczka bazylii czosnek według uznania 2 jajka + bułka tarta do panierowania ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...