KURCZAK BEZ KOŚCI, NADZIEWANY MIĘSEM + FILMIK

KURCZAK  BEZ  KOŚCI,  NADZIEWANY  MIĘSEM  + FILMIK

KURCZAK BEZ KOŚCI, NADZIEWANY MIĘSEM + FILMIK

Kurczak nadziewany jest idealny do podania na ciepło lub zimno. Ja wstępnie go wytrybowałam i nadziałam mięsem mielonym z pieczarkami, następnie owinęłam dratwą i zapiekałam około 1 godziny.  Efekt końcowy jest rewelacyjny a mięso i nadzienie przepyszne. Polecam tak przygotowanego kurczaka podać na obiad lub jako zastępstwo wędliny.                                                  &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Mariola ŁyczakMariola Łyczak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, mielone, mięso, tarta, mięso mielone, pieczarki, bułki, kurczak z pieczarkami, udka , obiad, pieczywo, papryka, kurczak z czosnkiem, udka z kurczaka, mięsa pieczone, kurczak z papryką , kurczak pieczony, jajka z farszem, zapiekany kurczak, pieczarki do obiadu, tarta na słodko, pieczone udka, pieczeń z mięsa mielonego, jajka nadziewane

Inne przepisy z Kulinarne Fantazje Marioli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.