Wyobraźcie to sobie – rumiane i mięciutkie mięso, które samo odchodzi od kości, a pod nim aromatyczna kapusta połączona z sosem własnym wytworzonym podczas pieczenia. Ten pyszny obiad robi się prościej niż można byłoby się spodziewać. Przepis na żeberka pieczone na kapuście Składniki: Około 1 kg żeberek wieprzowych (paski), Około 1 kg główka młodej kapusty lub podobna ilość zwykłej, 2 większe cebule, 3 ząbki czosnku, sos sojowy, olej, sól, pieprz. Jak zrobić żeberka pieczone na kapuście? Czosnek drobno pos... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...