Kto powiedział, że jeśli wątróbka, to tylko smażona na patelni z cebulką? Wiemy, takiego klasyka ciężko przebić, ale są też inne pyszne sposoby. Natrafiliśmy ostatnio na wątróbkę po węgiersku w kremowym sosie z papryką. Smakuje jak żadna inna. To jest naprawdę dobre. Przepis na wątróbkę po węgiersku Składniki: 500 gramów wątróbki z kurczaka, 1 czerwona papryka, 2 ogórki kiszone, 2 cebule, 200 ml śmietanki kremówki 30 proc., łyżka posiekanej natki pietruszki, olej, sól, pieprz. Jak zrobić wątróbkę po węgiersku?... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...