Wątróbka po węgiersku w kremowym sosie z papryką. PRZEPIS

Wątróbka po węgiersku w kremowym sosie z papryką. PRZEPIS

Wątróbka po węgiersku w kremowym sosie z papryką. PRZEPIS

Kto powiedział, że jeśli wątróbka, to tylko smażona na patelni z cebulką? Wiemy, takiego klasyka ciężko przebić, ale są też inne pyszne sposoby. Natrafiliśmy ostatnio na wątróbkę po węgiersku w kremowym sosie z papryką. Smakuje jak żadna inna. To jest naprawdę dobre. Przepis na wątróbkę po węgiersku Składniki: 500 gramów wątróbki z kurczaka, 1 czerwona papryka, 2 ogórki kiszone, 2 cebule, 200 ml śmietanki kremówki 30 proc., łyżka posiekanej natki pietruszki, olej, sól, pieprz. Jak zrobić wątróbkę po węgiersku?... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.