Można go dodać do burrito, podać z mięsem, a nawet zjeść jako samodzielne danie. Mamy dla was przepis na ryż po meksykańsku. Przepis na ryż po meksykańsku z czerwoną fasolą Składniki: 200 gramów białego ryżu , 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, 1 puszka czerwonej fasoli, łyżka papryki w proszku, olej, sól, pieprz. Jak zrobić ryż po meksykańsku? Ryż ugotuj na sypko. Na patelni rozgrzej 3 łyżki oleju, rozgrzej, wsyp paprykę w proszku i od razu wymieszaj, aby dokładnie połączyła się z tłuszczem. Dzięki tej pro... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...