Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami. Robimy z tego przepisu, wychodzą bardzo dobre

Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami. Robimy z tego przepisu, wychodzą bardzo dobre

Są tak dobre, że robimy je nie tylko na kolację wigilijną. Farsz to zaledwie kilka składników, które razem tworzą ten niepowtarzalny smak. Mamy dla was przepis na bardzo dobre pierogi wigilijne. Przepis na pierogi wigilijne Porcja ciasta pierogowego zrobionego według tego przepisu , 500 gramów kapusty kiszonej 50 gramów suszonych grzybów leśnych 2 cebule, 2 łyżki bułki tartej, olej, sól, pieprz. Jak zrobić pierogi wigilijne z kapustą i grzybami? Grzyby namocz w wodzie – minimum przez godzinę – wy...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.