Pieczony boczek z chrupiącą skórką. Trzy etapy pieczenia, aby osiągnąć taki efekt. Przepis wideo

Pieczony boczek z chrupiącą skórką. Trzy etapy pieczenia, aby osiągnąć taki efekt. Przepis wideo

Pieczony boczek z chrupiącą skórką. Trzy etapy pieczenia, aby osiągnąć taki efekt. Przepis wideo

Skórka w trakcie pieczenia pęcznieje, rumieni się, a potem cudownie chrupie w ustach, w środku zaś boczek jest mięciutki niczym masło. Taki właśnie wychodzi z tego przepisu, w którym pieczenie podzieliliśmy na trzy etapy. Mamy dla was przepis wideo. Przepis na boczek pieczony z chrupiącą skórką Składniki: Kilogramowy kawałek świeżego boczku ze skórą, 4-5 ząbków czosnku, płaska łyżka soli. Jak zrobić boczek pieczony z chrupiącą skórką? Przepis wideo Artykuł Pieczony boczek z chrupiącą skórką. Trzy etapy pieczenia, aby... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.