Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS

Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS

Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS

Z tym przepisem nadmiar mięsa po gotowaniu rosołu nie jest żadnym problemem. Bardzo łatwo zrobić z niego pyszny pasztet pieczony. Smakuje świetnie na kanapkach. Przepis na pasztet z mięsa po gotowaniu rosołu Składniki: Około 800 gramów mięsa po gotowaniu rosołu – najlepszy będzie indyk, wykorzystujemy też skórki. marchewka i pietruszka lub seler z rosołu – łącznie około 250 gramów. 2 duże cebule, 4 łyżki kaszy manny, 2 jajka, 2 łyżki majeranku, olej, sól, pieprz. Jak zrobić pasztet z mięsa po gotowani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.