Coś nowego, dostaliśmy bardzo fajny przepis na młodą kapustę w sosie koperkowym. Można podać ją jako samodzielne danie albo jako dodatek obiadowy. Pychotka. Przepis na młodą kapustę w sosie koperkowym Składniki: Średniej wielkości główka młodej kapusty, Duży pęczek koperku , 1 cebula, 200 ml śmietanki kremówki 30 proc., pół szklanki mleka, łyżeczka mąki pszennej, 1/4 kostki masła, sól, pieprz. Jak zrobić młodą kapustę w sosie koperkowym? Kapustę obierz z wierzchnich liści, następnie posiekaj z pominięciem ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...