Kotleciki siekane z pieczarkami. Pyszne na zimno i na ciepło. PRZEPIS

Kotleciki siekane z pieczarkami. Pyszne na zimno i na ciepło. PRZEPIS

Kotleciki siekane z pieczarkami. Pyszne na zimno i na ciepło. PRZEPIS

Przepis na : obiad

Dostaliśmy ten przepis od koleżanki i szybko musieliśmy przyznać jej absolutną rację – lepiej zrobić ich więcej, bo będą znikać zaraz po zdjęciu z patelni. Kotleciki siekane z pieczarkami są po prostu przepyszne. Przepis na kotleciki siekane z pieczarkami Składniki: 3 pojedyncze piersi z kurczaka, 250 gramów pieczarek, duża cebula, 3 łyżki bułki tartej plus bułka do panierowania, 1 jajko, sól, pieprz, olej. Jak zrobić siekane kotleciki z pieczarkami? Cebulę drobno posiekaj, oczyszczone pieczarki zetrzyj na t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.