Ludzie dzielą się na takich, którzy fasolkę szparagową polewają bułką tartą zrumienioną na maśle, i takich, którzy lubią, gdy strączki całe są nią oblepione. Zdecydowanie zaliczamy się do tych drugich. Dzisiaj pokażemy wam naszą ulubioną wersję tego dania. Przepis na fasolkę szparagową z bułką tartą Składniki: Około 500 gramów żółtej fasolki szparagowej , 1/3 kostki masła, 3 łyżki bułki tartej, Sól. Przepis na fasolkę szparagową z bułką tartą Zacznij od umycia fasolki i odcięcia końcówek. Fasolkę przełóż do ga... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...