Fasolka szparagowa cała oblepiona chrupiącą bułką tartą. Taką lubimy najbardziej. PRZEPIS

Fasolka szparagowa cała oblepiona chrupiącą bułką tartą. Taką lubimy najbardziej. PRZEPIS

Fasolka szparagowa cała oblepiona chrupiącą bułką tartą. Taką lubimy najbardziej. PRZEPIS

Ludzie dzielą się na takich, którzy fasolkę szparagową polewają bułką tartą zrumienioną na maśle, i takich, którzy lubią, gdy strączki całe są nią oblepione. Zdecydowanie zaliczamy się do tych drugich. Dzisiaj pokażemy wam naszą ulubioną wersję tego dania. Przepis na fasolkę szparagową z bułką tartą Składniki: Około 500 gramów żółtej fasolki szparagowej , 1/3 kostki masła, 3 łyżki bułki tartej, Sól. Przepis na fasolkę szparagową z bułką tartą Zacznij od umycia fasolki i odcięcia końcówek. Fasolkę przełóż do ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.