Domowa pastella z makreli. Przepis na pastę kanapkową z wędzoną rybą

Domowa pastella z makreli. Przepis na pastę kanapkową z wędzoną rybą

Od innych past kanapkowych odróżnia ją to, że ma zupełnie gładką konsystencję, wszystkie składniki są ze sobą dokładnie połączone, dzięki sak jest bardzo wyrazisty. Mamy dla was przepis na domową pastellę z makreli. Przepis na pastellę z makreli Składniki: 1 duża wędzona makrela , 1 mała cebula, 1 większy ogórek konserwowy, 2 jajka na twardo, łyżka gładkiego serka w typie Philadelphia , łyżka majonezu , łyżka musztardy, łyżka octu, łyżka posiekanego koperku, pieprz. Jak zrobić pastellę z makreli? Makrelę dokładn...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.