Canneloni z rybą i szpinakiem zapiekane po beszamelem. PRZEPIS

Canneloni z rybą i szpinakiem zapiekane po beszamelem. PRZEPIS

Canneloni z rybą i szpinakiem zapiekane po beszamelem. PRZEPIS

Jeśli szukacie nowego pomysłu na obiad z rybą, wypróbujcie przepis na te canneloni, czyli faszerowane makaronowe rury. W środku szpinak i kawałeczki fileta, zapiekliśmy je pod sosem beszamelowym, nieprawdopodobnie smaczne. Przepis na canneloni z rybą i szpinakiem Składniki: Opakowanie mrożonego szpinaku w liściach (450 gramów), 400 gramów fileta z ryby morskiej (dorsz, mintaj, morszczuk), 1 większa cebula, 3 ząbki czosnku, 100 ml śmietanki kremówki 30 proc., 1/4 kostki masła, 1 kopiasta łyżka mąki pszennej, 2 sz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.