6 sposobów na sprytne i smakowite wykorzystanie mięsa po gotowaniu rosołu. Można zrobić z niego nawet pastę kanapkową

6 sposobów na sprytne i smakowite wykorzystanie mięsa po gotowaniu rosołu. Można zrobić z niego nawet pastę kanapkową

6 sposobów na sprytne i smakowite wykorzystanie mięsa po gotowaniu rosołu. Można zrobić z niego nawet pastę kanapkową

Farsz do pierogów albo klusek to popularne sposoby na wykorzystanie mięsa, które zostało po gotowaniu rosołu. Oczywiście bardzo je polecamy, ale też mamy dla was nieco bardziej oryginalne pomysły. Pasta kanapkowa? Jest świetna? Gotowanie rosołu, szczególnie w niedziele czy święta, to tradycja kultywowana w wielu domach. Najlepszy to oczywiście ten ugotowany na sporej ilości mięsa i warzyw. Potem jednak nie zawsze wiadomo, co zrobić z tym, co zostało na dnie garnka. Mamy kilka fajnych pomysłów na wykorzystanie go... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.