Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

  Ryba po japońsku to kolorowa alternatywa dla tradycyjnej ryby po grecku. W smaku bardziej pikantna i według mnie ciekawsza. Słodko kwaśna zalewa i łagodna ryba…ehh rozmarzyłam się…. Spróbujcie sami! Składniki: 1 kg filetów rybnych (mintaj, tilapia) 1 słoik korniszonów 1 słoik papryki konserwowej miód 2 szklanki mąki pszennej 2 jajka vegeta 4 cebule olej ocet ketchup mały koncentrat pomidorowy cukier ziele angielskie pieprz liść laurowy Przygotowanie: Składniki na warstwy: Korniszony kroimy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Patilogia

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

PatiPati

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ogórki, papryka, cebula, ciasto, zupa pomidorowa, słoik, ryba w ciescie, ryby w zalewie, ketchup pomidorowy, ryba po grecku, przystawki, ryba w occie, ryby smażone, ogórki konserwowe, ciasto na zimno, dania na gorąco

Inne przepisy z Kulinarna Patilogia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.