Wolno duszona marynowana wołowina
Wolno duszona marynowana wołowina
Nabraliśmy ostatnio ochoty na "chińszczyznę". To dania, które łączą w sobie wiele zalet - doskonały smak, prostotę przygotowania i aromatyczne przyprawy. Jedynym problemem może być dostępna w Polsce wołowina, która zazwyczaj pochodzi z krów mlecznych i bywa najzwyczajniej w świecie twarda i włóknista. Nawet długie marynowanie nie zawsze pomaga. Zmieniliśmy więc jakiś czas temu sposób gotowania, zamiast przyrządzać ją w woku, wrzucamy wszystko do wolnowaru i... voilà :) Mamy mięciutką, delikatną wołowinkę i sporo ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, wołowina, mięso, grzyby, sosy, papryka, shoarma, imbir, brokuły, sałatki, obiad, sałatka, zupa, ciasto, chińszczyzna, brokuł, makaron, ryż, makarony, marchewka, prosta zupa, słoik, proste ciasto, sos do makaronu, sos do ryżu, mięso mielone, makaron na obiad, obiad z makaronem, ryż z warzywami, ryż smażony
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz