Tradycyjne pikle z arbuza
Tradycyjne pikle z arbuza
Tradycyjne pikle z arbuza czyli gotuję nie marnuję w praktyce Tradycyjne pikle z arbuza są wspaniałym dodatkiem do wszelkich pieczonych i grillowanych mięs. Słodko-kwaśne i zarazem dość pikantne podkreślają też smak serów pleśniowych i stanowią ciekawe uzupełnienie sałatek. Kiedy niemal pięć lat temu opublikowałam na blogu przepis na marynowane skórki arbuza nie spodziewałam się, że zyska on aż taką popularność, zwłaszcza że pochodzi z mało znanego w Polsce regionu, jakim jest pogranicze Arabii Saudyjskiej ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
arbuz, sałatka, sałatki, zupa, ciasto, shoarma, przetwory, chleb, mięso, mięsa pieczone, ciasto owocowe, chleb z ziarnami, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, sałatki do pracy, sałatka do pracy, ser biały
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję