Kurczak faszerowany dynią

Kurczak faszerowany dynią

Kurczak faszerowany dynią

Kurczak faszerowany dynią to szybkie i proste danie obiadowe dla całej rodziny. Soczysty filet z kurczaka nafaszerowany dynią i serem. Moja propozycja na jesienny obiad. Czas wykonania: 1 h (w tym 30 min studzenia farszu) Ilość porcji: 4 sztuki (4 – 8 porcji) Składniki: 400 g dyni 1 duża cebula 4 pojedyncze filety z kurczaka (1,2 kg) 1 łyżka natki 5 – 6 łyżek sera (60 g) 2 łyżki masła 4 łyżki oleju ½ łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu ½ łyżeczki curry garść orzechów (opcjonalnie) Przygotowanie: Dynię obrać i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.