JAJKA W SEROWO-ORZECHOWEJ SKORUPCE

JAJKA W SEROWO-ORZECHOWEJ SKORUPCE

JAJKA W SEROWO-ORZECHOWEJ SKORUPCE

Z czym Wam się kojarzy Wielkanoc? Prócz babki cytrynowej pewnie każdy odpowie jajkami. Na stole goszczą jajka pod różnymi postaciami. Faszerowane tuńczykiem, szynką czy klasyczne z majonezem. Dziś... 2 tygodnie przed Wielkanocą przygotowałam jajka z skorupce. Skorupka powstaje poprzez usmażenie jajek. Tak, dobrze usłyszeliście... jajka zostały usmażone. Niestety danie nie należy do lekkich dlatego warto podczas ich jedzenia wziąć 1 tabletkę Espumisan Ma x . Dzięki wysokiej dawce symetykonu (140 mg) produkt jes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.