SZPARAGI DUSZONE NA MAŚLE Z CZOSNKIEM

SZPARAGI DUSZONE NA MAŚLE Z CZOSNKIEM

SZPARAGI DUSZONE NA MAŚLE Z CZOSNKIEM

Dzisiaj na obiad polecam szparagi. Zdecydowanie wolę te zielone, które są łatwiejsze w obsłudze. Pamiętam swoje pierwsze doświadczenia, dawno temu ze szparagami. Miały być białe szparagi pod beszamelem. Wyglądały cudnie, ale zjeść się ich nie dało :( , były niemiłosiernie twarde. Dlatego jak szparagi, to zielone. Pyszne, zdrowe i aromatyczne. Polecam. SKŁADNIKI: na 1 porcję 8 zielonych szparagów 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki cukru 1 łyżeczka masła 1 jajko 2 plasterki szynki szwarcwaldzkiej 1 łyżka masła 2 ząbki czosn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.