MINI KRĄŻKI WIEDEŃSKIE

MINI KRĄŻKI WIEDEŃSKIE

MINI KRĄŻKI WIEDEŃSKIE

Uwielbiam :) Rzadko kiedy potrafię im się oprzeć. One zawsze tak na mnie patrzą, gdy przechodzę obok mojej ulubionej cukierni. Są takie mięciutkie, rumiane i obficie polukrowane. Żal by było nie zabrać ich do domu. Tym razem pokusiłam się, aby przygotować je osobiście. Zrobiłam ich mini wersję, żeby na dłużej starczyło ;) Nic to nie dało, zniknęły w mig. SKŁADNIKI: 125 g masła 1 szkl. wody 1 szkl. mąki 3 jajka szczypta soli 1 łyżka cukru olej do głębokiego smażenia na lukier 2 łyżki soku z pomarańczy 10 łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.