Faszerowane papryki

Faszerowane papryki

Faszerowane papryki

Przepis na : obiad

Jeszcze tak na koniec dnia przyszłam do Was z faszerowaną papryką. Taką, którą zrobicie z pozostałości po niedzielnym rosole, bo nie dość, że mięso zużyjecie, to śmiało rosołu możecie użyć jako bazy na sos. Czasem zdarza się też, że jest resztka ugotowanego ryżu, więc tym bardziej wtedy należy skorzystać właśnie z takiego prostego rozwiązania ;) Składniki dla 2 osób: 2 papryki 60g ryżu 200g chudego, gotowanego mięsa 1 mała cebula Kilka gałązek świeżej pietruszki 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego #Pudliszki 2 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję