Ryba w śmietanowym sosie pomidorowo - bazyliowym podana na puree z selera

Ryba w śmietanowym sosie pomidorowo - bazyliowym podana na puree z selera

Ryba w śmietanowym sosie pomidorowo - bazyliowym podana na puree z selera

Ryby to jedno z najzdrowszych dań, jakie powinno gościć na naszych stołach.  Często przygotowuję rybę dla mojej rodziny i mam ulubione dania rybne. Dlatego tak rzadko pokazuję nowości.  Dzisiaj zrobiłam coś specjalnego. Jest to danie, które nadaje się na codzienny obiad, jak również na elegancką kolację Składniki: filety ryby mrożonej lub świeżej użyłam filety z dorsza sok z połowy cytryny sól pieprz cytrynowy 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki masła skalowanego 2 łyżki oleju Składniki sosu: 6 łyżek pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.